Haluaisitko tehdä jotakin suomalaisten lasten hyväksi?  Jumala on suunnitellut kodit turvan ja rakkauden perustaksi lapsille. Kodit ovat usein kuitenkin juuri

Joulukeräys tarjoaa lapsille ikuisen turvan

Haluaisitko tehdä jotakin suomalaisten lasten hyväksi? 

Jumala on suunnitellut kodit turvan ja rakkauden perustaksi lapsille. Kodit ovat usein kuitenkin juuri se paikka, missä koetaan eniten turvattomuutta. Lapset eivät pysty – eivätkä heidän tulisi pystyäkään – itse käsittelemään väkivaltaa, rajojen puutetta, vanhempien poissaoloa, epämääräisiä perhesuhteita tai perhekäsityksiä. Koulumaailma muuttuu yhä kovemmaksi, jossa monet kokevat kiusaamista ja yksinäisyyttä. Silti elämässä pitäisi pärjätä ja tulla joksikin. 

Uskomme siihen, että tärkeintä jokaisen lapsen kohdalla on, että he kohtaisivat Jeesuksen ja löytäisivät turvan elämäänsä Jumalasta. Siksi Kansanlähetyksen juniorityö on olemassa ja sen kautta sinäkin voit tuoda turvaa lasten elämään. 

Anna ikuista turvaa suomalaisille lapsille rukoilemalla, tulemalla mukaan vapaaehtoiseksi ja lahjoittamalla. Joulukeräykseen osallistumalla annat lapsille merkityksellisiä kohtaamisia ja turvallisia hetkiä, joissa lapsi kasvaa ja oppii turvaamaan Jumalaan. Toimi nyt suomalaisten lasten hyväksi ja lahjoita juniorityön joulukeräykseen! 

Voit lahjoittaa tällä sivulla olevan lomakkeen avulla verkkopankissa tai tilisiirrolla seuraavin tiedoin:
tili: FI83 2070 1800 0283 25 (Suomen Ev.lut. Kansanlähetys ry)
viite: 66154

Kiitos tuestasi!

Lue uusi Suuressa mukana -juniorityön erikoisnumero!
Kansanlähetyksen juniorityön sivusto: www.donkki.net.