Haluaisitko tehdä jotakin suomalaisten lasten hyväksi?  Kodit, jotka Jumala on suunnitellut turvan ja rakkauden perustaksi lapsille, ovat joskus juuri se

Joulukeräys tarjoaa lapsille ikuisen turvan

Haluaisitko tehdä jotakin suomalaisten lasten hyväksi? 

Kodit, jotka Jumala on suunnitellut turvan ja rakkauden perustaksi lapsille, ovat joskus juuri se paikka, missä koetaan eniten turvattomuutta. Lapset eivät pysty – eikä heidän pitäisikään pystyä – itse käsittelemään väkivaltaa, rajojen puutetta, vanhempien poissaoloa, epämääräisiä perhesuhteita tai perhekäsityksiä. Koulumaailma muuttuu yhä kovemmaksi; sielläkin moni kokee kiusaamista ja yksinäisyyttä. Silti elämässä pitäisi pärjätä, suorittaa, tulla joksikin. 

Uskomme siihen, että tärkeintä jokaiselle lapselle on, että hän kohtaisi Jeesuksen ja löytäisi paikkansa Jumalan suunnitelmassa. Siksi Kansanlähetyksen juniorityö on olemassa, ja sen kautta sinäkin voit muuttaa lasten elämää.  Ympäri Suomea Donkkis Big Night -toimintailloissa, kerhoissa ja leireillä lapsia kohdataan ja he saavat hauskan tekemisen rinnalla raamattuopetusta mielenkiintoisella ja omaan maailmaansa sopivalla tavalla. Lapsilla on tässä toiminnassa ympärillään turvallisia aikuisia, jotka ohjaavat heitä turvautumaan elämässään taivaan Isään ja elämään uskoa todeksi arjen keskellä.  

Sinäkin voit antaa ikuista turvaa suomalaisille lapsille, kun rukoilet, tulet työhön mukaan vapaaehtoiseksi ja lahjoitat taloudellisesti. Joulukeräykseen osallistumalla annat lapsille merkityksellisiä kohtaamisia ja turvallisia hetkiä, joissa kasvaa ja oppia luottamaan Jumalaan. Tule muuttamaan edes yhden lapsen elämä ja anna joululahjaksi mahdollisuus osallistua tähän kristilliseen toimintaan. 

Kiitos tuestasi! 

Kansanlähetyksen juniorityön sivusto: www.donkki.net.