1.12. alkava Suuressa mukana -joulukalenteri tuo lähetystyön lähellesi. Kalenterissa on sisältöä kaikenikäisille. Videojoulukalenterin yhtenä kantavana teemana on tällä kertaa koti.

Suuressa mukana -joulukalenteri tulee taas

1.12. alkava Suuressa mukana -joulukalenteri tuo lähetystyön lähellesi.
Kalenterissa on sisältöä kaikenikäisille.

Videojoulukalenterin yhtenä kantavana teemana on tällä kertaa koti. Pääset vierailemaan luukkujen kautta erilaisissa kodeissa, esimerkiksi Japanissa. Mukana on nyt myös sunnuntaisin ilmestyvä hartausvideo.

Videojoulukalenterissa on joka päivälle lähetystyöstä kertova video. Lisäksi netissä on joka päivälle kysymys, johon vastaamalla osallistut päivittäiseen arvontaan. Arvontaan osallistuminen ei edellytä joulukalenterin ostamista.

Paperisessa joulukalenterissa on kolmenvärisiä luukkuja. Vihreät kehottavat lukemaan Raamattua, punaisissa on vinkkejä joulunodotuspuuhaksi, ja keltaisissa on kysymys, johon voit vastata netissä. Paperikalenteria voit tilata Nettikirjakaupasta hintaan 5 €/kpl + toimituskulut. Kalenterin voi ostaa myös Uuden Tien tilauspalvelusta +358 (0)44 4477 827.

Tervetuloa avaamaan Suuressa mukana -joulukalenterin luukkuja! Kannattaa seurata myös Suuresssa mukana -sivuja, koska samanaikaisesti siellä julkaistaan päivän aiheeseen liittyviä blogitekstejä.

Tästä toisesta videosta voit kurkata miten paperikalenteri liittyy videojoulukalenteriin.