Suuressa mukana -joulukalenteri avautuu pian netissä viidettä kertaa. Videojoulukalenterin luukuista pääsee kurkistamaan maihin, joissa kerrotaan hyvää uutista Vapahtajasta. Lähetystyöntekijät muun

Joulukalenteri avaa luukkuja toivon näkymiin

Suuressa mukana -joulukalenteri avautuu pian netissä viidettä kertaa.

Videojoulukalenterin luukuista pääsee kurkistamaan maihin, joissa kerrotaan hyvää uutista Vapahtajasta. Lähetystyöntekijät muun muassa Etiopiasta, Bulgariasta ja Japanista tutustuttavat katsojat maansa elämään ja kulttuuriin. Lisäksi netissä on joka päivälle kysymys, johon vastaamalla voi osallistua päivittäiseen arvontaan.

Joulukuun ensimmäisenä päivänä kalenterissa julkaistaan uusi joululaulu. Toivon taivaan valoa joululahjaksi -laulun on sanoittanut ja säveltänyt artisti ja lauluntekijä Pekka Laaksonen. Sen esittää muusikko Merja Laaksonen.

Kansanlähetys viettää tänä vuonna 50-vuotissyntymäpäiviään. Kalenterissa kurkistetaan historiaan valokuvien avulla. Jokaisena adventtisunnuntaina päivän hartaus vie katsojan toivon sanoman äärelle.

Kalenteri avautuu osoitteessa http://suuressamukana.fi/joulukalenteri/

Suuressa mukana -joulukalenteria saa myös paperisena. Kannen kuvan on piirtänyt taiteilija Milla Koivunen. Kalenterin luukkujen värit innostavat toimimaan: vihreät lukemaan Raamattua, punaisissa on puuhavinkkejä ja keltaisissa kysymyksiä, joihin voi käydä vastaamassa netissä.

Joulukalenterin on julkaissut Suomen Ev.lut. Kansanlähetys (SEKL). Lisätietoa: www.sekl.fi.

Paperisen kalenterin myyntituotot käytetään Kansanlähetyksen työhön kotimaassa ja ulkomailla.

Kalenteria voi tilata täältä.