Tilaa Suuressa mukana -sähköpostiviesti

Anna läheisellesi lahja, jolla on todellista merkitystä ja joka antaa hyvän mielen sekä lahjan antajalle että sen saajalle. Ostaessasi lahjan

Hyvän mielen lahja

Anna läheisellesi lahja, jolla on todellista merkitystä ja joka antaa hyvän mielen sekä lahjan antajalle että sen saajalle. Ostaessasi lahjan voit valita toimitetaanko lahjakortti sinulle vai osoittamallesi vastaanottajalle.

Joululahja lapselle Siperiaan

Lelu, kristillinen kirja ja makeiset ilahduttavat Siperian tuberkuloosisairaalan, erityiskoulun ja seurakuntien toiminnassa mukana olevat lapsia.
15€

Donkki-raamatunlukulehden vuosikerta suomalaiselle lapselle

Donkki-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ohjaten kouluikäisiä lapsia lukemaan Raamattua ja kohti henkilökohtaista suhdetta Jumalaan. Lehdet annetaan lapsille ilmaiseksi.
20€

40 nutun toimitus Etiopiaan tai Itä-Eurooppaan

Suomessa odottaa toimitusta 30 000 neulottua nuttua vastasyntyneille vauvoille  Etiopiaan ja Itä-Euroopan maihin. Villaisia nuttuja on viety maailmalle jo yli 100.000 lämmittämään ja jopa pelastamaan vastasyntyneiden vauvojen henkiä.
22€

Apua maahanmuuttajalle Ateenassa

Työntekijämme ovat päivittäin Ateenan kaduilla tavoittamassa ja auttamassa sinne saapuneita maahanmuuttajia. He käyvät myös Lesboksen saarella vastaanottamassa turvapaikanhakijoita, kun he saapuvat rantaan kumiveneillä. Tällä lahjalla mahdollistat sen, että maahanmuuttajat saavat sekä apua, että kohtaavat kristittyjä heti Eurooppaan saapuessaan.
30€

Vastaanottokäynti kuudelle mielenterveyspotilaalle Afganistanissa

Afganistan on traumatisoitunut ja kärsinyt kansa, jonka jäsenet kantavat syviä haavoja arjessaan ja perhe-elämässään. Mielenterveysklinikka oli ensimmäinen koko maassa ja auttaa aikuisia ja lapsia, miehiä ja naisia elämässä eteenpäin. Päivittäin klinikalla käy 74 potilasta.
15€

Lähetystyö