Donkki on edullinen joululahja, josta riittää iloa koko vuodeksi! Donkki on iloinen lastenlehti pullollaan tarinoita, raamattuopetuksia, tehtäviä ja harrastepalstoja. Lehti on

Alakouluikäisten lasten raamatunluku- ja harrastelehti Donkki vie iloiselle matkalle Raamatun maailmaan. Raamattuopetusten lisäksi lehdessä on tarinoita, tehtäviä sekä palstoja ystävyyteen ja harrastuksiin liittyen.

Anna suuri lahja!

Donkki on edullinen joululahja, josta riittää iloa koko vuodeksi!
Donkki on iloinen lastenlehti pullollaan tarinoita, raamattuopetuksia, tehtäviä ja harrastepalstoja. Lehti on suunnattu alakouluikäisille ja se ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Kun teet lahjatilauksen 11.12. mennessä, lähetämme Donkin joululehden kirjeenä lahjan saajalle. Mukaan liitämme kortin, jossa kerrotaan, että lehden tilaus on lahja juuri Sinulta.

Lahjatilausjakso alkaa kevätnumerosta, joka ilmestyy 15.2. Vuosikerran hinta on 20 euroa. Tilauksen voit tehdä osoitteessa donkki.net tai ottamalla yhteyttä tilauspalveluumme: tilauspalvelu@uusitie.com, puh. 044 447 7827. Käytä tilatessasi kampanjakoodia JOULU.