Asta Vuorinen valmistui lähetystyöntekijäksi Kansanlähetysopiston lähetyslinjalta toukokuussa 2017. Hän lähti ensimmäiselle työkaudelleen Japaniin elokuussa 2017.  Parhaillaan Asta opiskelee japanin kieltä

Asta Vuorinen (vasemmalla), Maria Karjalainen ja Sanna Suutari ovat tuoreita lähetystyöntekijöitä. Kuva: Philippe Gueissaz

Lähettäjänä suuressa mukana

Asta Vuorinen valmistui lähetystyöntekijäksi Kansanlähetysopiston lähetyslinjalta toukokuussa 2017. Hän lähti ensimmäiselle työkaudelleen Japaniin elokuussa 2017.  Parhaillaan Asta opiskelee japanin kieltä ja osallistuu seurakuntatyöhön.

Tradenomi Sanna Suutari lähti ensimmäiselle työkaudelleen mediatyöhön Kyprokselle syyskuussa 2017. Hän työskentelee kristillisen SAT-7-televisiokanavan hankehallinnollisissa tehtävissä.

Lähetystyö muodostuu monesta palasesta. Merkittävä osa tätä kokonaisuutta ovat lähettäjät. He ovat tärkeässä tehtävässä suuressa mukana, sillä lähetystyö ei ole mahdollista ilman heitä. Kun lähetystyöntekijät siunataan matkaan, he tarvitsevat tuekseen suuren joukon ihmisiä, jotka ovat työssä mukana rukoillen ja taloudellisesti tukien.

Tämän päivän videojoulukalenterin luukku avaa näkymiä lähettäjän näkökulmaan. Klikkaa tiesi joulukalenteriin tästä.

Sanna Suutarin työstä voit lukea lisää täällä ja Asta Vuorisen työstä täällä.

Lahjoita tähän työhön: