Tilaa Suuressa mukana -sähköpostiviesti

Anna läheisellesi lahja, jolla on todellista merkitystä ja joka antaa hyvän mielen sekä lahjan antajalle että sen saajalle. Ostaessasi lahjan

Hyvän mielen lahja

Anna läheisellesi lahja, jolla on todellista merkitystä ja joka antaa hyvän mielen sekä lahjan antajalle että sen saajalle. Ostaessasi lahjan voit valita toimitetaanko lahjakortti sinulle vai osoittamallesi vastaanottajalle.

Joululahja lapselle Siperiaan

Lelu, kristillinen kirja ja makeiset ilahduttavat Siperian tuberkuloosisairaalan, erityiskoulun ja seurakuntien toiminnassa mukana olevat lapsia.
15€

Hopeinen risti kastetulle maahanmuuttajalle Saksassa

Berliiniläisessä yhteistyöseurakunnassamme on kastettu satoja islamista kristinuskoon kääntyneitä maahanmuuttajia. Näille uusille kristityille annetaan kasteen yhteydessä lahjaksi hopeinen risti.
27.5€

Donkki-raamatunlukulehden vuosikerta suomalaiselle lapselle

Donkki-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ohjaten kouluikäisiä lapsia lukemaan Raamattua ja kohti henkilökohtaista suhdetta Jumalaan. Lehdet annetaan lapsille ilmaiseksi.
20€

Evankelistan koulutus Etiopiassa

Evankeliumin sanomaa leviää Etiopiassa kovalla vauhdilla. Tällä lahjalla autat MekaneYesus-kirkkoa kouluttamaan paikallisia evankelistoja levittämään evankeliumin sanomaa ja korjaamaan satoa maan syrjäisimmissäkin kolkissa. Yhden kuukauden koulutuskulut ovat 50 €, koko kurssi kestää vuoden.
50€

40 nutun toimitus Etiopiaan tai Itä-Eurooppaan

Suomessa odottaa toimitusta 30 000 neulottua nuttua vastasyntyneille vauvoille  Etiopiaan ja Itä-Euroopan maihin. Villaisia nuttuja on viety maailmalle jo yli 100.000 lämmittämään ja jopa pelastamaan vastasyntyneiden vauvojen henkiä.
22€

Apua maahanmuuttajalle Ateenassa

Työntekijämme ovat päivittäin Ateenan kaduilla tavoittamassa ja auttamassa sinne saapuneita maahanmuuttajia. He käyvät myös Lesboksen saarella vastaanottamassa turvapaikanhakijoita, kun he saapuvat rantaan kumiveneillä. Tällä lahjalla mahdollistat sen, että maahanmuuttajat saavat sekä apua, että kohtaavat kristittyjä heti Eurooppaan saapuessaan.
30€

Yksi luku Raamatusta käännettynä kielelle, jolla Raamattua ei vielä ole

Raamatunkäännös vaatii asiantuntevaa, huolellista ja pitkäkestoista työtä. Paikalliset raamatunkääntäjämme työskentelevät neljän eri Raamatunkäännöksen parissa Aasiassa, Etiopiassa ja Venäjällä. Tällä lahjalla mahdollistat yhden keskimittaisen luvun kääntämisen yhdelle kielelle.
40€

Vastaanottokäynti kuudelle mielenterveyspotilaalle Afganistanissa

Afganistan on traumatisoitunut ja kärsinyt kansa, jonka jäsenet kantavat syviä haavoja arjessaan ja perhe-elämässään. Mielenterveysklinikka oli ensimmäinen koko maassa ja auttaa aikuisia ja lapsia, miehiä ja naisia elämässä eteenpäin. Päivittäin klinikalla käy 74 potilasta.
15€

Lähetystyö